Si estàs realitzant la teva comanda i vols que te l'enviem més tard del que indica la data prevista de lliurament, has d'indicar-lo quan seleccions el mètode d'enviament, fent clic en "Deixa un comentari". Indica el dia i la franja horària que prefereixes que t'enviem la teva comanda. Si la teva comanda ja ha sortit del nostre magatzem, hauràs d'esperar que l'agència de transport contacti amb tu per a acordar amb ella la nova data de lliurament si és possible.