Si no has rebut tota la teva comanda no et preocupis perquè la rebràs durant els següents dies. En algunes ocasions, i per motius logístics, l'empresa de transport divideix la comanda en diferents lliuraments. Si passats 3 dies laborals des del lliurament de la primera part de la teva comanda segueixes sense rebre el que falta, has de tramitar la incidència a través de la web, dins el teu compte personal:
1. Inicia sessió i accedeix a la secció de “Les meves Comandes”.
2. Selecciona la comanda que vols retornar fent clic a “Veure Comanda”.
3. Fes clic a “Retornar la comanda o tramitar una incidència”.
4. Emplena el formulari per a tramitar la teva incidència seleccionant l'opció “Falta producte/paquet de la comanda”. Hauràs d'indicar en “Observacions” els paquets o productes que et faltin. Quants més detalls indiquis molt millor ja que ens ajudaran molt a agilitzar el procés.

En un termini màxim de 3 dies hàbils t'enviarem un correu electrònic amb la resolució de la teva petició. Si vas realitzar la comanda com a convidat i, per tant, la teva comanda no està vinculada a cap compte, crea un compte amb el mateix email amb el qual vas fer la teva comanda i segueix els passos explicats anteriorment.