Per a tramitar qualsevol incidència, has de fer-ho sempre a través de la web, dins el teu compte personal:

1. Inicia sessió i accedeix a la secció de “Les meves Comandes”.

2. Selecciona la comanda que vols retornar fent clic a “Veure Comanda”.

3. Fes clic a “Retornar la comanda o tramitar una incidència”.

4. Selecciona qualsevol article de la teva comanda.

5. Emplena el formulari per a tramitar la teva incidència seleccionant l'opció “He rebut alguna cosa que no havia demanat”. Hauràs d'indicar en “Observacions” la peça o peces que has rebut i no havies demanat. Quants més detalls indiquis molt millor ja que ens ajudaran molt a agilitar el procés.

En un termini màxim de 3 dies laborables t'enviarem un correu electrònic amb la resolució de la teva petició. Si vas realitzar la comanda com a convidat i, per tant, la teva comanda no està vinculada a cap compte, crea un compte amb el mateix email amb el qual vas fer la teva comanda i segueix els passos explicats anteriorment.

IMPORTANT: Perquè recollim la teva comanda, ha d'estar desmuntat i dins del seu embalatge original i amb les seves proteccions internes.