A Kave Home ens prenem molt de debò la seguretat de les teves dades personals i bancàries. Compra amb la teva targeta de manera segura a través de la plataforma de pagament Stripe, que et permet comprar online utilitzant el protocol de seguretat SSL.
Pots saber que el servidor de la nostra web està protegit per la icona del cadenat tancat que es troba al costat de la URL de la pàgina; o directament des de la URL perquè comença per "https".

Més informació a: https://stripe.com/es-ca