Per a descarregar la factura de la teva comanda, inicia sessió i accedeix a l'apartat de "Les meves comandes" dins del teu compte personal. Un cop seleccionada la comanda de la que vols la factura, fes clic en el botó "Descarregar Factura" que trobaràs a la part inferior.
Si has realitzat la teva comanda com a convidat i, per tant, no disposes d'un compte personal, hauràs de crear un nou compte amb el mateix correu electrònic amb el que vas realitzar la comanda i seguir els passos explicats anteriorment.