Si vols tramitar una incidència d'aquest tipus, pots fer-ho directament des del teu compte personal:

1. Inicia sessió i accedeix a la secció de “Les meves Comandes”.
2. Selecciona la comanda que vols retornar fent clic a “Veure Comanda”.
3. Fes clic a “Retornar la comanda o tramitar una incidència”.
4. Selecciona l'article o articles a retornar i especifica la quantitat.
5. Emplena el formulari per a tramitar la teva incidència seleccionant “No compleix les meves expectatives”.
Podràs adjuntar imatges, indicar l'hora de recollida que et vagi millor (si escau) i afegir observacions. Segur que ens ajudaran molt a agilitzar el procés!

En un màxim 3 dies laborables t'enviarem un correu electrònic donant resposta a la teva petició. Si vas realitzar la comanda com a convidat i, per tant, la teva comanda no està vinculada a cap compte, crea un compte amb el mateix email amb el qual vas fer la teva comanda i segueix els passos explicats anteriorment.

IMPORTANT: Perquè recollim la teva comanda, ha d'estar desmuntada, dins del seu embalatge original i amb les seves proteccions internes.