Kave Home ofereix als professionals el programa Kave Pro amb molts beneficis i avantatges per als seus projectes. Per a més informació sobre Kave Pro fes clic aquí.

Avantatges del nostre programa Kave Pro:
- Preus i descomptes especials i exclusius per a tu.
- Més de 5.000 models disponibles i 250.000 peces en estoc.
- Múltiples formes de pagament i lliurament express a partir de 48h.
- Condicions exclusives amb un agent per a quan el necessitis.
- 40 novetats a la setmana amb les últimes tendències i tots els estils.
- Un equip de dissenyadors amb especial atenció a la qualitat i als detalls dels nostres productes.

Pots registrar-te directament en el nostre programa aquí.

Les condicions per a validar el registre en el nostre programa Kave Pro són les següents:
- Ser un professional del sector o realitzar una activitat relacionada.
- Tenir un número de CIF o ser capaç de justificar la teva activitat com a autònom.