Per a fer una comanda selecciona el producte que vols, indica la quantitat i afegeix-lo a la cistella. Així de fàcil! En la part superior dreta, en la icona de la bossa ,veuràs el nombre de productes que té la teva cistella. Si fas clic veuràs tots els detalls.

Una vegada ja ho tinguis, fes clic a "Procedir al pagament".

També pots acostar-te a les nostres botigues per a comprar o realitzar una comanda online a través dels nostres ordinadors.