faq

Waarmee kunnen we je helpen?

Weergaven:

Zodra je je bestelling binnen hebt, krijg je 14 dagen de tijd om je pakket te retourneren of een probleem te melden.

Hiervoor moet je inloggen op "Mijn account" en de volgende stappen volgen:

1. Log in en ga naar "Mijn bestellingen".

2. Kies de bestelling die je wilt retourneren door op "Bestelling bekijken" te klikken.

3. Klik op "Bestelling retourneren of melding sturen".

4. Kies het artikel of artikelen die je wilt retourneren en het aantal.

5. Vul het retour- of meldingsformulier in door de optie te kiezen die je het beste uitkomt. Je kunt zowel afbeeldingen en opmerkingen toevoegen. Geef je gewenste tijdstip aan voor het ophalen van je pakket (indien van toepassing). Met deze informatie kunnen wij zo snel mogelijk je aanvraag in behandeling nemen.

Je ontvangt binnen maximaal 3 dagen bericht van ons met informatie over je aanvraag. Als je geen account hebt maar je bestelling als gast hebt geplaatst maak dan een account aan met hetzelfde email adres als dat van je bestelling en volg de hierboven genoemde stappen.

BELANGRIJK: Het is van uitermate belang voor het ophalen van de meubels dat deze niet gemonteerd zijn en in hun originele verpakking zijn ingepakt met de bijbehorende bescherming.