Weergaven:

KaveHome biedt via het Kave Pro programma professionelen veel voordelen aan voor projecten. Klik hier voor meer informatie over Kave Pro.

Voordelen van ons Kave Pro programma:

- Speciale prijzen en aanbiedingen, alleen voor jou

- Meer dan 5000 modellen beschikbaar en 250.000 stukken op voorraad.

- Veel betaalformules en express bezorging, vanaf 48u.

- Exclusieve voorwaarden met een agent voor wanneer je het nodig hebt.

- 40 nieuwe artikelen per week met de laatste trends en in alle stijlen.

- Een designerteam met speciale zorg voor kwaliteit en details van onze producten.

Meld je hier direct aan voor ons programma. De voorwaarden om de in aamerking te komen voor ons Kave Home programma zijn de volgende:

- Binnen de branche werken als professional of een verbonden activiteit uitvoeren.

- Over een BTW-nummer beschikken of jouw activiteit als ZZPer kunnen aantonen.